Lancering van onze nieuwe website

Thursday 1st October 2020

We zijn zeer verheugd om de lancering van onze nieuw ontworpen website aan te kondigen op www.crosswise.be. We wilden de nieuwe website sneller, gemakkelijker te navigeren en gebruiksvriendelijker maken.

Na 20 jaar Crosswise zijn we fier om de e-commerce functionaliteit op ons complete assortiment te introduceren. We hadden als hoofddoel om de gebruikerservaring te verbeteren en het aankoopproces te vergemakkelijken. De nieuwe website heeft een intuïtieve benadering om door onze productcatalogus te bladeren en biedt een scala aan gemakkelijk toegankelijke bronnen en informatie zoals technische datasheets, extra foto's, leveringsinformatie.

De nieuwe website heeft een hoger niveau van interactie voor onze bestaande klanten en biedt de mogelijkheid om bestellijsten te beheren (bijv. voor herhaalde bestellingen), de volledige orderhistoriek te raadplegen evenals de facturen & creditnota's. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden, de mogelijkheid om nieuwe leveringsadressen toe te voegen en een super gemakkelijke manier om producten aan een favorietenlijst toe te voegen.

U wilt zich registreren als klant bij Crosswise?
U bent reeds klant en u wenst toegang tot ons platform? Registreer hier
Voor vragen, suggesties, feedback of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen.

Bedankt en geniet van onze website! 

Philippe Wilderjans
Managing Director
sales@crosswise.be